DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

65 yaş üstü insanlara hakaret eden Kerimcan Durmaz hakkında karar verildi

65 yaş üstü insanlara hakaret eden Kerimcan Durmaz hakkında karar verildi
25.12.2020
190
A+
A-

Kerimcan Durmaz, 65 yaş üstü insanlar için skandal bir video paylaşımında bulunmuştu. Sosyal medyada uzun süre konuşulan Kerimcan Durmaz videosuyla ilgili dava açılmıştı. Yılbaşı için Türkiye’ye gelen Kerimcan, yaptığı açıklamada davayla ilgili son durumu açıkladı..

Koronavirüs salgının ülkemizde ortaya çıktığı ve yayılmaya başladığı günlerde, sokakta yürüyen yaşlı vatandaşlara “geberin hepiniz, biz gençler olarak devam edelim” diye bağırdığı görüntüler büyük yankı uyandıran Durmaz, tepkilerin odağında yer almıştı.

Uçankuş muhabirinin bu olayı hatırlatması üzerine sosyal medya fenomeni, “Dava sonuçlandı. Çok gereksiz ve saçma bir dava olduğunu sayın hakim bey de anladı ve beraat kararı aldım” dedi.

“O videoda ne demek istediniz?” sorusuna Durmaz, “Yani insanların duyarlı olup dışarı çıkmayarak virüsü yaymaması gerektiğine dikkat çekmek istedim ama yanlış tarafa çekildi. Şu an gayet iyiyim” dedi.

“65 yaş üstüne sokağa çıkmayın diyor ama kendisi Amerika’da parti yapıyor” eleştirileri hakkında sosyal medya fenomeni, “Benim için önemli bir geceydi, organize edilmesi gerekiyordu” diyerek, kendini savundu.

Kerimcan Durmaz, “Ayrıca o kutlamaya gelen herkese kapıda koronavirüs testi yapıldı” ifadelerini kullandı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.