DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

91. Oscar Ödül Töreni’nde büyük kriz!

91. Oscar Ödül Töreni’nde büyük kriz!
08.12.2018
261
A+
A-

ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenecek 91. Oscar Ödül Töreni’ni sunacağı açıklanan ünlü komedyen Kevin Hart, eşcinseller hakkındaki tweetlerinin ortaya çıkması üzerine geri çekildiğini açıkladı.

Los Angeles’da 24 Şubat’ta düzenlenecek 91’inci Oscar Ödül Töreni’nin sunuculuğunu ABD’li oyuncu ve komedyen Kevin Hart’ın yapacağı açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından ünlü komedyenin 2010 yılına ait eşcinsellik karşıtı tweetleri ortaya çıkmış ve büyük tepki toplamıştı. Bu tepkilerin ardından Kevin Hart bir özür videosu yayınladı ve herkesi sevdiğini belirtti. Ancak tepkilerin dinmemesinin ardından Hart, Oscar Ödül Töreni’ni sunmayacağını ve geri çekildiğini açıkladı.


Twitter’dan yaptığı açıklamada “Bu yıl düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni’nin sunuculuğunu yapmaktan vazgeçtim çünkü bir çok yetenekli sanatçı tarafından kutlanması gereken gecede dikkat dağıtmak istemiyorum. Geçmişte LGBTQ için kullandığım duyarsız kelimeler için içtenlikle özür dilerim” sözlerini kullandı.

Kevin Hart’tan boşalan sunuculuk görevini kimin üstleneceği ise merak konusu haline geldi.

Kevin Hart, ‘Zor Biraderler’, ‘Jumanji: Vahşi Orman’ ve ‘Akşam Okulu filmleriyle tanınmıştı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.