DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Ne Zaman Evlenecek. Düğün Nerede?

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Ne Zaman Evlenecek. Düğün Nerede?
18.09.2017
303
A+
A-

TV8 Patronu Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı düğünü bugün yapılacak. Ünlü çift uzun süredir devam eden birlikteliğini bugün yapacakları yılın düğünü ile resmiyete erdirecek. Acun Ilıcalı ile Şema Subaşı çifti Fransa’da dünya evine girmeye hazırlanırken, Şeyma Subaşı Mykonos’ta bekarlığa veda partisi yapmıştı. Ünlü çift iki gün sürecek düğün törenine yaklaşık 250 kişinin katılması beklenirken, gelin ile damat ve konuklar düğünden sonra yapılacak partide doyasıya eğlenecek.

ACUN ILICALI ŞEMA SUBAŞI DÜĞÜNÜ NEREDE?

Medya patronu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın uzun süredir konuşulan düğünü ile ilgili detaylar merak konusu. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı ne zaman evlenecek? Nikah şahitleri kim olacak? Düğün nerede? Sık sık sosyal medya hesabından fotoğraf ve videolar paylaşan Şeyma Subaşı’nın gelinlik konseptli kostümler giymesi dikkat çekti. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın düğünüyle ilgili her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkarak şekillendi. Yılın düğünü ile ilgili detaylar haberimizde…  Yaşam  18.09.2017 13:04
Ilıcalı ile Subaşı çifti nerede ve ne zaman evleniyor?

Bekarlığa veda partisini Mykonos’ta yapan Subaşı ise düğünle ilgili yeni bir bilgi vermişti. 26 yaşındaki stilist, “Dostlarımız da yanımızda olacak. Onların yol yorgunu olmamaları için düğünü gelmelerinden bir gün sonra yapmaya karar verdik” demişti.Subaşı sosyal medyadan paylaştığı ve çok konuşulan bekarlığa veda partisi için “20 kız arkadaşım katıldı. Herkesin çok eğlendiği bir parti yaptık” ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmelerden sonra yılın düğünü olarak nitelendirilen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın düğünü ne zaman? sorusu hayranları ve takipçileri tarafından sık sık tekrar edilir olmuştu.

YILIN DÜĞÜNÜ NE ZAMAN?

Medya patronu Acun Ilıcalı ile stilist Şeyma Subaşı’nın merakla beklenen düğün tarihi belli oldu. Fransa’nın sahil kasabası St. Tropez’de gerçekleşecek düğün 18-19 Eylül’de gerçekleşecek. Düğün için özel bir uçakla Fransa’ya giden Şeyma Subaşı, “Sakin olun, gelin yolda” notunu sosyal medyadan paylaştı.
Düğün heyecanı yaşayan çiftin törenlerine yaklaşık olarak 250 kişinin katılması bekleniyor.
Düğün sonrası, parti de yapılacak. Ilıcalı, gerçekleşecek parti için dünyaca ünlü Byblos Hotel’in diskosunu kapattı.
Buna göre; Bettina Machler’in organizasyonuyla başlayacak düğün, yemek ve “after party” ile devam edecek.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.