DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı Survivor’da elenen ismi açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor’da elenen ismi açıkladı
10.04.2018
257
A+
A-

Survivor’da dün akşam kim elendi? Merak edilen sorunun yanıtı dün akşam belli oldu. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımı eleme potasına üç isim birden çıkardı. Funda, Cumali ve Yağmur’un eleme adayı olduğu gecede Survivor’a veda eden isim herkesi üzdü.

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam yine nefes kesen dakikalar yaşandı. En az oyu alarak Survivor’a veda eden isim de dün belli oldu.

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da adaya bu hafta veda eden isim belli oldu. 2. dokunulmazlık oyunu sonrası gerçekleştirilen konseyde 3 eleme adayından biri olan Funda, yapılan halk oylaması sonrası Survivor’a bu hafta veda eden isim oldu.

FUNDA ALKAYIŞ’IN SON SÖZLERİ

Survivor insana o kadar çok şey öğretiyor ki. Hayatımızdaki en ince detayların kıymetini daha iyi anlıyoruz. Çok zorlandım ve çok şey öğrendim. Hakkımda hayırlısı buymuş. Ben buraya gelirken kendi branşımda en zirvedeyken geldim. Gittiğimde de devam edeceğim.

FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin’de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamlamıştır. 2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır.

BARAKA ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam 43. bölümü ile ekrana gelen Survivor’da baraka ödülü için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımında kazanan Ünlüler oldu. 10-8 skoruyla barakayı kazanan Ünlüler adalarına yine mutlu döndü.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Yeni konsept gelmesine rağmen hala Gönüllüler takımına üstünlük kurmaya devam eden Ünlüler, nefesleri kesen mücadeleyi 10-9 kazandı ve kahvaltı ödülünün sahibi oldu.(Milliyet/Cadde)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.