DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acun Ilıcalı’dan servet değerinde düğün hediyesi

Acun Ilıcalı’dan servet değerinde düğün hediyesi
11.06.2019
258
A+
A-

Eser Yenenler ve Berfu Yıldız’ın Kilyos’ta düzenlenen düğününe katılan Acun Ilıcalı, geline taktığı 10 bin Avro değerindeki hediyeyle dikkat çekti.

Eser Yenenler ile model Berfu Yıldız Kilyos’ta 400 kişilik bir düğün yaptı. Çiftin düğün dansı ve düğünde Seda Sayan’ın çektiği fotoğraflardaki filtre gündem olurken bir diğer gündem konusu ise Acun Ilıcalı’nın çifte ne hediye taktığıydı.

Çifti mutlu gününde yalnız bırakmayan Acun Ilıcalı iddialara göre geline hediye ettiği 10 bin Avro değerindeki saatle adından bir kez daha söz ettirdi.

Magazin Merkezi’nin haberine göre; Ilıcalı düğünde taktığı takı ile çok konuşuldu. Ilıcalı, Berfu Yıldız’a yaklaşık 10 bin Avro (65 bin TL) değerinde Rolex marka saat hediye etti.

Eser ve Berfu çitfinin eğlenceli düğünü adeta ünlü akınına uğradı. Bir süredir birlikte olan ancak kamera önüne çıkmayan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, düğüne el ele katıldı. Çifti bu mutlu gününde Yılmaz Erdoğan, Aslı Enver, Murat Boz, Seda Sayan, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç gibi isimler yalnız bırakmadı.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.