DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Adriana Lima, Türk iş insanıyla samimi şekilde görüntülendi

Adriana Lima, Türk iş insanıyla samimi şekilde görüntülendi
09.07.2019
284
A+
A-

Dünyaca ünlü manken Türklerden vazgeçmiyor. Adriana Lima, yazar Metin Hara ile ayrıldıktan sonra bu kez de Türk işadamı Emir Uyar ile görüntülendi.

Dünyaca ünlü manken ve model Adriana Lima, geçtiğimiz yaz, yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla gündeme gelmiş ve Türk basınında kendisine yer bulmuştu. Lima, şimdi ise başka bir Türk’e gönlünü kaptırdı.

YAT GEZİSİNDE GÖRÜNTÜLENDİ

Adriana Lima ve Emir Uyar daha önce Venedik’te bir yat gezisinde görüntülendi. Ardından da birlikte çıktıkları akşam yemeğinde yine samimi şekilde fotoğrafları çekildi.

Lima ve Uyar son olarak Mikonos’ta el ele ortaya çıktı.İngiliz basını Uyar’dan “Lima’nın yeni erkek arkadaşı” olarak söz etti.(Sözcü)

ETİKETLER:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.