DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Adriana Türkleri çok sevdi! Lima’nın ikinci Emir’i…

Adriana Türkleri çok sevdi! Lima’nın ikinci Emir’i…
18.02.2020
266
A+
A-

Dünyaca ünlü model Adriana Lima’nın adını geniş bir kitle, yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla duymuştu. Lima ünlü yazardan ayrıldıktan kısa süre sonra Emir Uyar’la birlikte olduğu yönünde haberler çıkmıştı.

Son zamanlarda Türk erkekleriyle yaşadığı aşklarla kendisinden söz ettiren Adriana Lima, bu defa Sevgililer Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Türk iş insanı Emir Uyar’la olan kısa süreli ilişkisini bitirdiğinden bu yana yalnız olan Adriana Lima son gönderisiyle kafaları karıştı. Dünyaca ünlü model, karenin altına Mevlana’nın “Kaybettiğin her şey başka bir surette bir gün mutlaka geri döner” sözünü yazıp, iki beyaz kalp emojisi koydu.

‘KANCAYI TÜRK ERKEKLERİNE TAKTI!”

Fotoğrafın altına Emir Bahadır’ın üç kalp bırakması ise gözden kaçmadı. İş insanını, modelin de takip ediyor olması, akıllara ‘Yeni bir aşk mı?’ sorusunu getirdi. 2019 yazının başında Emir Uyar ile aşk yaşamaya başlayan 38 yaşındaki manken, eylül ayının sonunda ilişkisini bitirmişti. Lima’nın Metin Hara ile başlayan Türk sevgili tercihi onu takip eden sosyal medya kullanıcıları tarafından “Adriana kancayı Türk erkeklerine taktı” şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.(SÖZCÜ)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.