DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ahu Tuğba’dan ‘Meriç Erkan’ açıklaması

Ahu Tuğba’dan ‘Meriç Erkan’ açıklaması
11.02.2022
792
A+
A-

Bir dönem Ahu Tuğba’nın sevgilisi olarak bilinen, ilginç dansları ve katıldığı izdivaç programlarıyla da adından söz ettiren Meriç Erkan’ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Eski yaşantısına ‘tövbe’ ettiğini söyleyen Erkan, sarık ve cübbe takarak ‘Mahmut’ adını aldı. Erkan’ın son görüntüsünü gören Ahu Tuğba’dan konuya ilişkin bir açıklama geldi.

Ahu Tuğba’nın sevgilisi olarak adını duyuran ve bir dönem Esra Erol’un izdivaç programına katılan Meriç Erkan adını ve hayatını değiştirdi. İlginç danslarıyla hafızalara kazınan Meriç Arkan’ın son hali şaşırttı.

İsmini “Mahmut” olarak değiştiren Erkan, Yeni Şafak’a yaptığı açıklamada, “Nasuh tövbesi” ettiğini söylerken, ‘bambaşka bir hayata geçtiğini’ ifade etti.

“Ben aynı adamım, aynı beden ama hayat insanı başka taraflara çekiyor. Daha önceki konseptim, şovmenlik vs., e tabii insan… Bu bir konsept değil, bu başka bir şey… Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma… Bir şeyin farkına varıyorsunuz ve bunu son nefes gelmeden yapıyorsunuz” diyen Meriç Erkan “Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik” diye konuştu.

GÖZLER AHU TUĞBA’YA ÇEVRİLDİ

Meriç Erkan’ın gündem olan açıklamaları sonrası gözler Ahu Tuğba’ya çevrildi. Yeşilçam’ın öne çıkan isimlerinden biri olan Tuğba, magazinsortie’ye konuştu.

Amerika da yaşayan Tuğba; “Allah yolundaysa doğruyu söylesin” dedi.

Tuğba, açıklamasının devamında ise şunları söyledi:

“Meriç Erkan ile asla aşk yaşamadım. Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da. Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi, kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Bütün ekip bir şey olmadığını bilir. Meriç Erkan Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiç bir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı.”

(cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.