DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ahu Yağtu ile Hacı Sabancı Tekrar Bir Arada!

Ahu Yağtu ile Hacı Sabancı Tekrar Bir Arada!
20.08.2017
403
A+
A-

Cem Yılmaz’ın eski karısı Ahu Yağtu ile Hacı Sabancı arasında aşk dedikoduları tekrar çıkarken, ikili son olarak Temmuz ayında görüşmelerinin ardından tekrar bir araya geldi. Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra uzun bir süre birisiyle beraber olmayan Ahu Yağtu, Hacı Sabancı ile aşk yaşadığı iddiaları ile bir kez daha gündemde. Son olarak 10 Temmuz’da Emirgan’da bir mekanda sabaha kadar beraber eğlenen ikili uzun bir süre görüşmezken, önceki gece Ortaköy’de bir mekanda tekrar görüştü. İkilinin görüşmesi objektiflere yansırken iki isim de bir açıklama yapmaktan kaçındı.

AHU YAĞTU İLE HACI SABANCI TEKRAR GÖRÜŞTÜ

Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu (39) ile Hacı Sabancı (30) 10 Temmuz’da Emirgan’daki bir kulüpte kalabalığa aldırmadan sabah 5’e kadar dans edip öpüşmüştü. O günden sonra ikili bir daha bir araya gelmemişti. Geçen gece Ortaköy’de bir kulüpte karşılaştılar. Birbirlerini görmezden geldiler. Hacı Sabancı bir süre sonra arkadaşlarını alıp deniz motoruyla kulüpten ayrıldı. Ahu Yağtu ve ekibi eğlenmeye devam etti.

HACI SABANCI İLE AHU YAĞTU DUDAK DUDAĞA!

10 Temmuz’da Hacı Sabancı ile Ahu Yağtu’nun Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsın’da sabaha kadar eğlenip öpüştüklerini POSTA ortaya çıkarmıştı. Özge Ulusoy’un eski sevgilisi Hacı Sabancı ile eğlenen Ahu Yağtu, Özge Ulusoy’un ‘Dostum’ dediği kişiler arasındaydı.

Özge Ulusoy olayın ardından şunları söylemişti: “Haberi görünce şok geçirdim! Araştırdım, sordum. Meğer o gece herkes görmüş. Ahu 16 yıllık arkadaşım. Asla beklemezdim.

Telefon açıp inkar etmek istedi. Ama cevap vermedim. Instagram’dan da sildim, Ahu benim için artık bitti. Hacı’ya kızmadım. Erkektir yapar. Bugün de ölmediysem bir daha ölmem. onlara tek şey diyorum; Allah ikisini de mutlu etsin. Ben çok güçlüyüm.’’


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.