DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aleyna Tilki’den Emrah Karaduman hakkında şok sözler!

Aleyna Tilki’den Emrah Karaduman hakkında şok sözler!
20.08.2017
662
A+
A-

Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman arasındaki ilişki iddiaları artarken, Aleyna Tilki’den Emrah Karaduman hakkında yeni bir açıklama geldi.

Geçen yıl yaptığı ilk klip çalışmasının artından Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki bu yılda konuşulmaya devam ediyor. Yaptığı klip kadar özel hayatı ile de sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında yeni bir açıklama yaptı. Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman son olarak tatil yaparken fotoğraflanırken, görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Aleyna Tiki ile Emrah Karaduman sevgili mi?

Genç popçu, Karaduman ile ilgili son yaptığı açıklamasında sevgili olmadıklarını aralarında özel bağ olduğunu belirtti. 17 yaşında olan ve Türkiye’nin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan, çıkışları ile magazin dünyasında sık sık yer alan Aleyna Tilki, kendisinden 13 yaş büyük olan Emrah Karaduman ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.

“EMRAH KARADUMAN İLE SEVGİLİ DEĞİLİZ”

Aleyna Tilki, “Evet Emrah ile aramız çok iyi. Birbirimizin dilinden anlıyoruz. Bir erkek ile bir kız yan yana olduğunda hep yakıştırılır. Ama sevgili değiliz. Aramızda çok özel bir bağ var.” diye konuştu.

BİRLİKTE TATİL YAPTILAR

Geçtiğimiz haftalarda ikili, İzmir’in Çeşme ilçesinde birlikte tatil yapmışş, Tilki ile Karaduman’ın görüntüleri aşk dedikodularını artırmıştı. Aleyna Tilki ile Emrah Karaduman arasında olduğu iddia edilen ilişki, önümüzdeki haftalarda da magazin dünyasını oldukça meşgul edecek gibi görünüyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.