DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aleyna Tilki takipçisine ayar verdi

Aleyna Tilki takipçisine ayar verdi
25.11.2018
242
A+
A-

Sosyal medyada her paylaşımı olay olan Aleyna Tilki bu defa fotoğrafının altına takipçisinden gelen eleştiriye yanıt verdi.

Şarkıcı Aleyna Tilki aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafın altına ‘Acaba ne gibi bir sürpriz geliyor?’ şeklinde bir not bırakarak takipçilerini heyecanlandıran Aleyna Tilki’nin fotoğrafı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

İşte Aleyna Tilki’nin paylaşımı:

Hem olumlu hem de olumsuz yorumlar alan Aleyna Tilki, takipçisinin ‘Ne sürprizi ya yine bir şarkı yapacaksın bir günde 5 milyon izlenecek sadece bu. Billboard veya Grammy’ye aday bile gösterilmeyecek’ yorumunun altına ‘4 şarkım da Billboard listelerine girdi. Git Billboard sitesine Aleyna Tilki yaz.’ cevabını vererek takipçisine ayar verdi.


(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.