DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ali Erkazan’dan Levent Ülgen’e büyük tepki

Ali Erkazan’dan Levent Ülgen’e büyük tepki
17.11.2021
144
A+
A-

Oyuncu Ali Erkazan, 2002-2006 yılları arasında yayınlanan ‘En Son Babalar Duyar’ dizisindeki rol arkadaşı Levent Ülgen’i nankör olmakla suçladı: “Set çalışanlarının hakları için mücadele verdiğim sırada beni sattı. Birol Güven’e ‘Ali abi olmadan bu iş olmaz’ demedi, diziye devam etti. Onu affetmeyeceğim.”

40 yıllık oyuncu Ali Erkazan konuk olduğu ‘2. Sayfa’ adlı magazin programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Erkazan, ‘En Son Babalar Duyar’ dizisinde damadı rolünü canlandıran Levent Ülgen’in kendisine karşı nankörlük ettiğini söyledi.

“Onu diziye ben aldırdım” diyen Erkazan, “Nankörlüğünden ötürü, beni satmasından dolayı hayatım boyunca affetmeyeceğim Levent Ülgen vardır. Bir daha hayat beni onunla hiçbir zaman karşı karşıya getiremez” diye konuştu.

“ONA TEKLİFİ BEN GÖTÜRDÜM”

Yaşanan olayların perde arkasını anlatan Ali Erkazan, “En Son Babalar Duyar’ dizisine bir damat aranıyordu ben Levent’i lokantada yemek yerken gördüm, teklifte bulundum. ‘Abi sen tamam diyorsan ben hazırım’ dedi. Ben de hemen yetkilileri aradım, her şeyi ben konuştum. Nasıl oynaması gerektiğine kadar anlattım” dedi.

“BİZİM ALTTAN KUYUMUZU KAZMIŞ”

Erkazan, “Yöneticiler o dönem bizim sözleşmemizde yazan maddeleri karşılıyordu ama çalışanlar paralarını almakta zorlanıyordu. Biz de devreye girdik, biraz sıkıntılar yaşadık yapımcıyla. Birol Güven bizim alttan kuyumuzu kazmış, Ayşegül’le beni ekarte etmenin yollarına başvurdu. Orada Levent Ülgen ile Metin Coşkun da Birol’a hizmet etti. ‘Ayşegül abla ile Ali abi olmadan bu iş olmaz’ demediler. Birol ‘Biz Ali abi ve Ayşegül Hanım’la anlaşamadık, anlaşamaya da biliriz onlar olmadan diziye devam eder misiniz?’ diye soruyor, bunlar da ‘Biz ederiz’ karşılığını veriyorlar. Birol da hikâyeyi damadın üzerine çevirip bizi ekarte etti. Bunlar da ona hizmet ettiler” ifadelerini kullandı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.