DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alişan, Özcan Deniz’e Mutluluklar Diledi

Alişan, Özcan Deniz’e Mutluluklar Diledi
26.09.2017
363
A+
A-

Ünlü şarkıcı Alişan, Özcan Deniz’in baba olması nedeniyle mutluluklar diledi. Alişan, küs olduğu Özcan Deniz’in baba olması sorusuna; “İnşallah mutlu olur” yanıtını verdi. Uzun yıllar önce arabesk müziğinin iki güçlü ismi olan Alişan ile Özcan Deniz yaşadıkları tartışma sonrası küsmüştü. Ünlü ikili arasında yıllar sonra Özcan Deniz’in baba olması haberine Alişan’ın iyi dileklerini belirtmesi ile buzlar eridi yorumu yapıldı.

ALİŞAN ÖZCAN DENİZ’E MUTLULUKLAR DİLEDİ

Alişan, uzun süredir küs olduğu Özcan Deniz’in baba olacağıyla ilgili sorulara ”Allah inşallah mutlu mesut eder. Her erkeğin evlenip baba olması gerekir. Ben de ona sizin aracılığınızla mutluluklar dilerim” dedi.

Şu sıralar babalık heyecanı yaşayan 45 yaşındaki Özcan Deniz, 1.5 aylık hamile olan 25 yaşındaki sevgilisi Feyza Aktan ile önümüzdeki günlerde nikâh masasına oturacak.

Milliyet’ten Mesut Yılmaz’ın haberine göre Alişan, önceki gün Feshane’de Zeruj etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı.

Uzun süredir küs olduğu Özcan Deniz’in baba olacağıyla ilgili sorulara ”Allah inşallah mutlu mesut eder. Her erkeğin evlenip baba olması gerekir. Ben de ona sizin aracılığınızla mutluluklar dilerim” dedi.

ÖZCAN DENİZ İLE ALİŞAN NEDEN KÜSTÜ?

Alişan daha önce verdiği bir röportajda Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül ile neden küstüğünü şu sözlerle açıklamıştı:

”Ben askere giderken kimse güle güle git, güle güle gel demedi. Kardeşim evlendi hayırlı olmasın demediler… Ameliyat oldum geçmiş olsun demediler. Ben de Mahsun evlendiğinde ve çocuğu olduğunda arayıp hayırlı olsun demedim. İkisiyle de konuşmuyorum, bir daha konuşmayı da düşünmüyorum.

Özcan benden 1 yaş büyük, Mahsun ağabey ile aramızda bayağı bir yaş farkı var. Bir yerde karşılaşsak selam vermem. Bundan sonra hayatımda olmayacaklar.

Benim hayatımda ‘bundan sonra hiç görüşmeyeceğim’ 3-4 kişi vardır.Namusuma, şerefime, haysiyetime ve ekmek parama dokunmadığı sürece kimseyle küslüğü uzatmam.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.