DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alişan sünnet fotoğrafına açıklama getirdi

Alişan sünnet fotoğrafına açıklama getirdi
21.12.2019
205
A+
A-

Alişan’ın yıllar önce sünnet töreninde çekilen fotoğrafı dün sosyal medyayı sallamış ve sünnete katılanlar arasında Bülent Ersoy’un olması yorumları bir hayli artırmıştı. Alişan fotoğraf hakkında açıklama yaptı ve ‘Benim sünnetim değildi’ dedi.

Geçen gün Twitter’da paylaşılan bir fotoğraf magazin gündemine oturdu. Fotoğrafta, Alişan’ı ailesi ve akrabaları dışında yalnız bırakmayan bir ismin daha vardı; Bülent Ersoy… Ünlü türkücünün sünnet töreninde çekildiği düşünülen fotoğrafta sünnetçi Kemal Özkan da yer alıyor.

Alişan, o karenin çekildiği günü anlattı: “O benim sünnetim değildi. Bülent Ersoy yardıma muhtaç 50 çocuğu sünnet ettiriyormuş. Kemal Özkan, annemle babamı davet etmiş.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.