DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Amine Gülşe’nin İstanbul isteği gerçekleşti

Amine Gülşe’nin İstanbul isteği gerçekleşti
19.01.2021
152
A+
A-

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe’nin 2019 yılında evlendiği dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile İstanbul’da yaşama hayali gerçek oldu. Gülşe yaptığı ilk açıklamada, “Çok mutluyuz, gururluyuz. Ülkemize döndük” dedi.

Mesut Özil ve ailesini taşıyan özel uçak gece saatlerinde İstanbul’a indi. Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ve kızı Eda Özil kendilerini karşılamaya gelenlerle kısa süre sohbet ettikten sonra havalimanından ayrıldı.

Mesut Özil “Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeliydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor” derken futbolcunun eşi Amine Gülşe de Türkiye’ye geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Daha önce “Mesut, keşke İstanbul’a gelse” açıklamasıyla gündem olan Amine Gülşe, FB TV’ye verdiği röportajda “Ülkemize döndük. Çok mutluyuz, gururluyuz. Fenerbahçe, Mesut’un çok sevdiği bir kulüp. Hayırlı olsun hepimiz için” dedi.

Özil’in Türkiye tercihinde eşi Gülşe’nin çocuklarıyla birlikte İstanbul’da yaşama isteği transferin etkenlerinden biriydi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.