DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Anıl Altan: Pelin’in gerçek yüzünü gösteriyorum!

Anıl Altan: Pelin’in gerçek yüzünü gösteriyorum!
29.07.2021
273
A+
A-

Kendisi gibi oyuncu olan Pelin Akil ile mutlu bir evlilik sürdüren Anıl Altan, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşan Altan, bu kez eşinin hediye çözümünü takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Pelin Akil ile birlikteliğini beş yıl önce evlilikle taçlandıran Anıl Altan, üç yıl önce ikiz kızları Alin ve Lina’yı kucağına alarak ilk kez baba olmanın sevincini yaşadı.

Sık sık eşi ve kızlarıyla geçirdiği keyifli anları takipçileriyle paylaşan Altan, bu kez eşi Pelin Akil ile aralarındaki hediye krizini sosyal medyaya taşıdı.

Kendisine hediye almayan eşinin yaptığını anlatan oyuncu, takipçilerini kırdı geçirdi. Instagram’ın hikayeler kısmında eşiyle paylaşım yapan Altan, olayı anlattı.

“Pelin’in gerçek yüzünü gösteriyorum arkadaşlar” diyerek söze başlayan Altan, “Bildiğiniz gibi Pelin, bir beş senedir falan bana hediye almayı bıraktı” dedi.

Bunun üzerine araya giren güzel oyuncu, “Kaybediyorsun çünkü ya da kullanmıyorsun” dedi. Bunun üzerine Altan da “Hediyeye önem veren biri de değilim. Kutlansın kutlanmasın önemli değil” diye konuştu.

“Sürekli laf sokma o zaman” diyen eşine yanıt veren Anıl Altan, “Ama hayır. Pelin, durup dururken diyor ki “Anıl hadi iyisin. Hediyen de yolda” Bu demek oluyor ki ‘Ben hediye almadım. Bir şeyler bakacağım haberin olsun’ Doğum günüm 29 Mayıs’taydı. Pelin daha üç gün önce “Hediyen de yolda” diyor. Madem neden söylüyorsun bunu” ifadelerini kullandı.

Ardından kendine aldığı bir elektronik aleti gösteren Altan, “Bunu da kendime aldım. İsteyerek, beğenerek aldım. Eve bir geldim. Bana ‘Doğum günün kutlu olsun’ diye kutuyu getiriyor. Kutunun içine zarfla para koymuş. Bir de not yazmış. Diyor ki: Ben almış gibi olayım. Bu güzel bir şey mi? Bir de çok güzel bir şeymiş gibi. Not da şu yazıyor: Anıl Bey sizi o kadar çok seviyoruz ki para iadesi yaptık. Sevgiler.”

Altan’ın “Markanın da adını yazmış. Para veriyor bana” sözleri üzerine; eşi, “Aşkım ben almış gibi olayım kabul et bunu ne olur?” dedi.

Yakışıklı oyuncu, sözlerini; “Ben de sana böyle yapacağım bundan sonra. Kendine isteyerek aldığın şeylerin içine parasını koyup, not yazacağım” dedi. Neyse anlayan anladı. Çok ince düşünmüşsün Pelin’ciğim bu manevi hediye için teşekkürler” diyerek noktaladı.

Eşinin anlattıklarına kahkahalarla gülen Pelin Akil ise “Anıl’ın storylerini sakın izlemeyin” dedi. Ardından eşini “İzlesinler de senin gerçek yüzünü görsünler” demesi üzerine “Ya da izleyin bana hak verin” diye konuştu.

Öte yandan Akil, geçtiğimiz aylarda eşi Anıl Altan’ın havuz başında kızlarıyla kaslarını sergilediği pozuna yorum yapmış. Bu durum sosyal medyada gündem olmuştu.

Pelin Akil, paylaşıma, “Anıl’cığım ilk fotoğrafta kesseydin direkt kızları öyle koysaydın, amaç belli” yorumunu yapmıştı. Anıl Altan da eşine, “Allah hepimize kalbimizin güzel penceresinden, gönül gözüyle bakmayı nasip eylesin. Amin” diyerek karşılık vermişti.(acunnn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.