DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aras Bulut İynemli’den hayranlarını üzen haber!

Aras Bulut İynemli’den hayranlarını üzen haber!
08.02.2022
329
A+
A-

Son olarak ‘Çukur’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan ve bir süredir ekranlardan uzak olan Aras Bulut İynemli’nin koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan yakışıklı oyuncunun, hastalığı hafif atlattığı öğrenildi.

Cumhuriyet’in 100. yılında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından kesitlerin anlatılacağı bir sinema projesi için hazırlık yapan Aras Bulut İynemli’den üzen haber geldi. 31 yaşındaki İynemli, koronavirüse yakalandı.

tv100’ün haberine göre; Test sonucu pozitif çıkan oyuncu Aras Bulut İynemli’nin, Zekeriyaköy’deki evinde karantinaya girdiği ve hastalığı hafif atlattığı öğrenildi.

“BÜYÜK BİR GURUR”

Öte yandan geçtiğimiz aylarda ‘Yeni filminde Atatürk’ü oynayacak’ haberlerini doğrulayan İynemli yaptığı açıklamada, “Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım. Çünkü böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onur ve gururdur. Tüm ekip heyecanlıyız. Projeyle ilgili çok bilgi veremiyorum, yapım şirketi zamanı gelince açıklama yapacaktır. Ulu önderimizi elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak tek amacımız.” demişti.

Ünlü oyuncu, “Rolünüze nasıl hazırlanıyorsunuz?” sorusuna ise, “Belli bir süreci var. Bunları biraz daha zaman ilerledikten sonra açıklamayı tercih ediyorum.” yanıtını vermişti.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.