DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aras Bulut İynemli’den suç duyurusu açıklaması

Aras Bulut İynemli’den suç duyurusu açıklaması
11.06.2021
229
A+
A-

‘Çukur’ dizisi oyuncularından Aras Bulut İynemli, birinci derece doğal SİT alanında inşaat yapmaya çalıştıkları iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

‘Çukur’ adlı dizinin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan ve yönetmen Sinan Öztürk ile oyuncu Kerim Sarp Apak’ın, İzmir’in Karaburun lçesinde satın aldıkları birinci derece doğal SİT alanında kalan arsaya inşaat yapmak istediği iddia edildi. Karaburun Belediyesi, konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

İddiaların ardından Çukur dizisi oyuncularından Aras Bulut İynemli ajansı aracılığıyla açıklama yaptı. Menajerlik ajansından yapılan açıklamada, “Söz konusu arazi ile ilgili imar düzenlemelerine ve SİT alanına ilişkin kurallara sonuna kadar uyulmaktadır. Hiçbir şekilde yasalara aykırı inşaat faaliyeti yapılmayacaktır” denildi.

“İNŞAAT ÇALIŞMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR”

İynemli’nin bağlı olduğu menajerlik ajansı tarafından sosyal medya üzerinden açıklama yapıldı:

“Sanatçımız Aras Bulut İynemli’nin ortağı olduğu bir şirkete ait olan arsada herhangi bir inşaat çalışması kesinlikle söz konusu değildir. Kesinlikle ağaç kesilmemiştir. Sadece arazinin sınırlarını belirlemek üzere tel örgü çekilmiş ve arazi içindeki çalılar temizlenerek ağaç dikilmesine uygun hale getirilmesi sağlanmıştır.”

“Söz konusu arazi ile ilgili imar düzenlemelerine ve SİT alanına ilişkin kurallara sonuna kadar uyulmaktadır. Hiçbir şekilde yasalara aykırı inşaat faaliyeti yapılmayacaktır.”

“Aras Bulut İynemli bugüne kadar olduğu gibi her zaman doğaya ve yasal düzenlemelere sonuna kadar saygılı olmaya devam edecektir.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.