DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aslı Bekiroğlu kötü alışkanlığından kurtulmak için bakın ne yaptı?

Aslı Bekiroğlu kötü alışkanlığından kurtulmak için bakın ne yaptı?
06.10.2020
335
A+
A-

Yılladır tırnak ve tırnak kenarlarını yiyen oyuncu Aslı Bekiroğlu, bu alışkanlığından kurtulmak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, uzun süredir muzdarip olduğu tırnak yeme alışkanlığından kurtulmak için tırnaklarının ucuna sempatik çizimler yaptırdı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aslı Bekiroğlu, açıklamasıyla da güldürdü.

Öte yandan Aslı Bekiroğlu, bazı takipçilerinin dişleriyle ilgili yorumu sonrası dişinin kenarından kırıldığını da bu açıklamasıyla dile getirdi.

Bekiroğlu, ‘Ellerimi (evet ellerimi) daha fazla yemiyim diye ellerime kafamin icindekileri ve ruhumu cizdirdim ki kafami yemem heralde dedim cumle de sacma sapan dusuk bisi oldu tdk sorumlulari gelir simdi. disime baktiniz baktiniz yok uzamis bilmemne kenarindan kirildi 24 yillik dis, gozu kalanlarin gozune arpacik diliyorum neyse, canim’ dedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.