DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aslı Enver’den açıklama

Aslı Enver’den açıklama
05.03.2021
172
A+
A-

Oyuncu Aslı Enver, geçen ay sosyal medya hesabından yanlışlıkla Murat Boz’un bir fan hesabını takip etmişti. Enver, Boz’un fan hesabını takip ettiğini anlayınca takibi bırakmıştı. İki gün önce de paylaşımlarıyla kafaları karıştıran eski aşıklardan Aslı Enver, “Yalnızım, bir süre daha da böyle kalmayı düşünüyorum” dedi.

2019 yılında ilişkilerini bitirdikten sonra her yaptıkları olay olan Aslı Enver ve Murat Boz, hayranları tarafından sosyal medyada sık sık konuşuluyor, fotoğrafları yan yan getiriliyor. Aslı Enver’in de geçen ay Instagram’da Murat Boz’un yanlışlıkla bir hayran sayfasını takip etmesi barışma iddialarını yeniden gündeme getirmişti.

DAKİKALAR İÇERİSİNDE AYNI EMOJİ!

Bu olayın ardından Enver ve Boz geçen gün de aynı dakikalar içerisinde Instagram’dan fotoğraf paylaştı. Enver, paylaşımına beyaz, Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koydu. Eski aşıklar bu paylaşımlar ile yine kafaları karıştırdı.

Yaşananlardan sonra Aslı Enver’den açıklama geldi: “Yalnızım, bir süre daha öyle kalmayı düşünüyorum, böyle çok da mutluyum.”

İ

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.