DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Atilla Taş’tan endişelendiren corona açıklaması

Atilla Taş’tan endişelendiren corona açıklaması
13.04.2020
218
A+
A-

Şarkıcı Atilla Taş, Twitter’dan hasta olduğunu, büyük olasılıkla corona virüsüne yakalandığını, hastalığı hafif geçirdiğini açıkladı.

Sosyal medyada bir hayli aktif olan Atilla Taş, corona virüsü belirtileri gösterdiğini duyurdu.

Twitter’dan açıklama yapan Taş, “Panik yok ama büyük olasılıkla hastayım. Boğaz ağrısı, ateş ve öksürük, şimdilik hafif geçiyor. Hastaneye gitmeyeceğim. Evde karantinadayım. Çok ciddileşir nefes neyin alamazsam o vakit giderim. Neşem yerinde, siz yanımda, süperiz!” dedi.

‘BELİRTİLERİM OLSA DA İYİYİM’

Bir tweet daha atan Taş, son durumuyla ilgili bilgi verdi: “Canlarım arayan soran merak eden herkese çok teşekkür ederim. Hem kendi durumum, hem de süreçle ilgili bilgilenmeniz için size bu floodu yazıyorum. Öncelikle hafif belirtilerim de olsa ben iyiyim. Boğaz ağrısı ve hafif öksürük. Korona hattı 184’ü de aradım. Fakat 37.5 üzeri ateşiniz yoksa bir müdahele olmuyor. Hattı meşgul etmek de manasız. Dakikalarca ulaşmak da çok zor. Bol bol önlem dinliyorsunuz. Özel hastaneye de gitseniz test olabilmek için doktor muayenesi gerekiyor önce. Doktor tüm belirtileri ağır şekilde gösterirseniz örnek alıp bunu sağlık bakanlığına ait birimlere gönderiyor. 2 ila 5 gün içinde sonuca göre ilaç ve tavsiyeler oluyor. Kaldı ki, hastane riskli bir yer, gidip hasta değilken olmak da var.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.