DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aycan Yanaç sevenlerini korkuttu!

Aycan Yanaç sevenlerini korkuttu!
22.10.2020
224
A+
A-

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘Survivor 2020’ yarışmasından sonra adıdnan sıkça söz ettiren Aycan Yanaç, küçük bir rahatsızlık geçirdiğini duyururken, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre;ALG SK takımında forma giyen Aycan Yanaç, dün akşam bir rahatsızlık geçirdiğini açıkladı.

Instagram hesabından paylaşım yapan 21 yaşındaki futbolcu, “Dün akşam küçük bir rahatsızlık geçirdim ama şu an gayet iyiyim. Birkaç gün daha dinlendikten sonra sahalara geri döneceğim” ifadelerini kullandı.

Aycan Yanaç, “Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere. İyi ki varsınız” mesajı ile takipçilerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

SERCAN YILDIRIM’DAN YORUM

Futbolcu Sercan Yıldırım, ‘Survivor 2020’de birlikte mücadele ettiği Aycan’a, “Dün sesinden belliydi. Geçmiş olsun çok çok” yorumunu yazdı.

Bir diğer ‘Survivor 2020’ yarışmacısı Aşkım Burçe ise “Sana kıyamam ben. Dikkat et” mesajı ile arkadaşına destek verdi.(Milliyet/Cadde)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.