DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bahar Candan karakolluk oldu!

Bahar Candan karakolluk oldu!
20.11.2021
237
A+
A-

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, bu defa karakolluk oldu. Ortaköy’deki bir otele, kimliği belirsiz bir erkekle beraber giden 23 yaşındaki Candan, aynı kişiyle kavga edince gece sonu tatsız bitti.

Katıldığı moda programının ardından gerek sosyal medya paylaşımları gerek açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Bahar Candan, yeni bir skandala imza attı. Eski yarışmacı, bu kez kimliği belirsiz bir erkekle kavga etti.

OTELDE BAŞLAYAN KAVGA KARAKOLDA BİTTİ

Candan ile yanındaki kimliği belirsiz erkek, Ortaköy’de birlikte gittikleri otelde kavga edince karakolluk oldu. Para yüzünden tartışan ikili, bir süre otel odasında tartıştıktan sonra; erkek arkadaşı Candan’ın telefonunu alıp odada zorla tuttuğu söylendi.

‘SENİ REZİL EDECEĞİM”

Sosyal medya fenomeninin erkek arkadaşının aralarında geçen diyalogları ses kaydı alıp “Seni rezil edeceğim, görürsün sen” dediği öğrenildi.

İkili Candan’ın alması gereken 14 bin TL’den 5 bin TL’sini havale eden şahıstan paranın tamamını istemesi sonucu kavgaya tutuşmuş. Beşiktaş’ta bir karakolda ifade veren Bahar Candan, görüntü vermemek için arka kapıdan çıktı

“ARKANDA UZAYLI VAR”

Öte yandan geçtiğimiz hafta 2. Sayfa programına konuk olan Bahar Candan, insanların üçüncü boyutta olduğunu ancak kendisinin yedinci boyutta olduğunu belirterek Gülşen Yüksel Salt’a “Arkanda uzaylı var” dedi. Candan’ın sözleri karşısında şoke olan sunucuarkasına dönüp bakarken, konuk Yeliz Yeşilmen gülme krizine girdi.

Sözlerine devam eden Bahar Candan, “Arkanda uzaylı var gerçekten. Şimdi şu tarafa geçti. Şuan da onun kendini ifade etmesi için bir dili yok. Yedinci boyuttaki sinyaller bunlar” dedi.

“SİZ ÜÇÜNCÜ BOYUTTASINIZ”

Bahar Candan’ın sözleri karşısına kendisine hakim olmayan Yeliz Yeşilmen ise kahkahaya boğuldu. Yeşilmen’in tepkisine sessiz kalamayan Candan, “Siz üçüncü boyutta olduğunuz için kahkaha atmanız çok normal” diyerek gönderme yaptı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.