DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bahar Candan saldırıya uğradı, hastanelik oldu!

Bahar Candan saldırıya uğradı, hastanelik oldu!
26.03.2021
199
A+
A-

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla ünlenen ve yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündemine gelen Bahar Candan, hastanelik oldu. Ablası Nihal Candan, kardeşinin şiddet gördüğünü ima ederek sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlana Nihal Candan, kardeşine tanımadıkları birinin saldırdığını açıkladı.

Moda programlarıyla hayatımıza giren Bahar Candan ve Nihal Candan, tuhaf çıkışlarıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Yarışma programlarıyla ünlendikten sonra yaptıkları paylaşımlarla ve özel hayatlarıyla sık sık gündeme gelen iki kardeş tatsız bir gün geçirdi.

Son olarak ‘Doya Doya Moda’ programıyla ekrana gelen Bahar Candan, şimdi üzücü bir haberle gündemde. Akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan Bahar Candan’ı, ablası yalnız bırakmadı.

Bir estetik hastanesini etiketleyen Nihal Candan, başta sağlık sorununun bir estetik operasyon komplikasyonu olduğunu düşündürdü.

Candan, daha sonra hikayelerinde kadına şiddete karşı paylaşımlar yapmaya başladı. Bu paylaşımlar yeterince kafa karıştırmıştı ki, bir de değişik açıklama geldi.

Nihal Candan paylaşımında, “Merak eden herkese teşekkürler. Çok kötü bir gece geçirdik. Şükürler olsun ki kardeşim daha iyi. Dünyadaki kötülüğün son bulması dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlanan Nihal Candan, olayla ilgili konuştu. Bahar’a saldıran kişinin tanımadıkları Murat isimli biri olduğunu ve nöbetçi mahkemeye çıkarılarak işlemlerin devam ettiğini söyledi.

Öte yandan kardeşinin yaşadıklarını unutması için elinden geleni yaptığını söyleyen Nihal Candan, dün hastaneden taburcu ettirdiği Bahar’ı yemeğe çıkarmayı da ihmal etmedi.

‘İşte Benim Stilim’ ile ünlenen sosyal medya fenomeni Bahar Candan, geçtiğimiz gün yine bomba gibi bir açıklamayla gündeme geldi.

Yaptıkları ve söyledikleriyle sık sık dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan, Instagram hesabının hikaye kısmından takipçilerine seslendi.

Yalnızlığından dem vuran fenomen isim, “Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.