DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bahar Şahin de ikinci kez coronaya yakalandı

Bahar Şahin de ikinci kez coronaya yakalandı
27.12.2021
135
A+
A-

Corona virüsü salgınında artış devam ederken ünlü isimlerden de peş peşe kötü haberler gelmeye başladı. Oyuncu Enis Arıkan’dan sonra Bahar Şahin de sosyal medya hesabından ikinci kez corona virüsüne yakalandığını duyurdu.

‘Camdaki Kız’ dizisinde oynayan Enis Arıkan geçen gün ikinci kez coronaya yakalandığını açıklamıştı. Arıkan’ın ardından bir kötü haber de Bahar Şahin’den geldi.

Bahar Şahin, 13 ay sonra yeniden corona virüsüne yakalandı. Geçen yıl da virüse yakalanan oyuncu, haberi Instagram hesabından duyurdu.

Şahin, belirti yüzünden gittiği hastanede, oksijen maskeli bir fotoğrafını paylaşarak “Nur topu gibi Covid olabilir dendi” notunu düştü.

Oyuncu, saatler sonra pozitif çıkan test sonucunu yayınladı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.