DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Barış Arduç ve Elçin Sangu Sinema Filminde Rol Alacak

Barış Arduç ve Elçin Sangu Sinema Filminde Rol Alacak
24.08.2017
445
A+
A-

Kiralık Aşk dizisinin yıldızları Barış Arduç ile Elçin Sangu film çekiyor. Aynı sinema filminde rol alacak olan iki yıldız ismin filmi 10 Kasım’da vizyonda olacak. Kiralık Aşk dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Barış Arduç ve Elçin Sangu dizinin ardından şimdi de sinema filminde bir araya gelecek. İkilinin hayranları tarafından da uzun süredir ortak bir proje müjdesi beklenirken Barış Arduç ve Elçin Sangu‘nun aynı filmde yer alması hayranlarını sevindirdi. Sosyal medyada ikilinin hayranları tarafından şimdiden büyük bir sevinç yaşanırken filmin isminin ne olacağı ise henüz bilinmiyor.

BARIŞ ARDUÇ İLE ELÇİN SANGU SİNEMA FİLMİNDE OYNAYACAK

Geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Kiralık Aşk dizisinde canlandırdıkları Ömer ve Defne karakterleriyle büyük başarı yakalayan Barış Arduç ve Elçin Sangu sinema filmi projesi için yeniden bir araya geliyor. Kiralık Aşk’taki sıra dışı uyum ve başarıları ile adlarından çokça söz ettiren ikili, bu uyumu beyazperdeye de taşıyacak. İkilinin aynı filmde rol aldığı haberini ilk olarak Onur Baştürk duyurdu.

KİRALIK AŞK DİZİSİNİN ARDINDAN TEKRAR BİR ARADALAR

Yapımcılığını NuLook’un üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. Filmde ikiliye usta oyuncular Cengiz Bozkurt ve Levent Öktem de eşlik edecek. Çekimlerine bu hafta başlanması planlanan filmin 10 Kasım’da vizyona çıkması bekleniyor. İki ünü ismin yer alacağı sinema filminin isminin ne olacağı ise henüz açıklanmadı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.