DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bensu Soral ile Hakan Baş ayrıldı!

Bensu Soral ile Hakan Baş ayrıldı!
15.10.2021
182
A+
A-

Oyuncu Bensu Soral ve iş insanı Hakan Baş boşandı. İkilinin evliliği üzerinde ihanet iddiaları nedeniyle kara bulutlar dolaşıyordu.

2018 yılında nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş’ın evliliklerini ayakta tutmak için ettikleri mücadele başarısız oldu.

Baş’ın sosyal medya fenomeni Mina Ceren’le görüntülenmesi, ardından Soral’ın yayından kaldırılan Cam Tavanlar adlı dizideki dizideki partneri Kubilay Aka’yla çekilmiş samimi görüntülerinin ortaya çıkması boşanma söylentilerini güçlendirmişti.

Bu görüntülerin ardından ortak bir açıklama yapan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti, evliliklerinde bazı sorunlar olduğunu ve bunları çözmek için çaba sarf ettiklerini söylemişlerdi.

Bir süredir gözlerden uzak olan ikili geçtiğimiz günlerde 3 yıllık evliklerini sessiz sedasız bitirdi. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin 3 yıllık evlilikleri tek celsede sona erdi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.