DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bergüzar Korel’in paylaşımına beğeni yağmuru

Bergüzar Korel’in paylaşımına beğeni yağmuru
05.01.2020
256
A+
A-

2. bebeğini kucağına almak için gün sayan Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç ile çektirdikleri bir fotoğrafı, “30 haftayı devirdik be ortak” notuyla paylaştı. Fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni geldi. 

Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, 2009’da nikah masasına oturmuş, 2010’da oğulları Ali dünyaya gelmişti. Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olan 37 yaşındaki oyuncu, hamileliğinde 8’inci ayına girdi.

Katıldığı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde seslendirdiği şarkılarla da geçtiğimiz haftaya damga vuran Bergüzar Korel, burada 2. kez erkek evlat sahibi olacağını ifade etmişti.

Doğuma artık sayılı günler kala karnı burnunda bir poz veren Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından bu kez de eşi Halit Ergenç ile birlikte yaptıkları bir selfie’yi paylaştı. “30 haftayı devirdik be ortam” ifadelerini kullanan Bergüzar Korel’in bu fotoğrafına da kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.