DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beste Açar’dan yeni paylaşım: Babam yattığı yerde huzurlu değil

Beste Açar’dan yeni paylaşım: Babam yattığı yerde huzurlu değil
20.08.2021
131
A+
A-

2015 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı *Kayahan’ın kızı Beste Açar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla; evlenmesine rağmen soyadını kullanan babasının eski eşi İpek Açar’a sitem etti. Beste Açar’ın bu açıklamalarının ardından İpek Açar sessizliğini bozmuş ve “Artık çok yoruldum, bana yapılan bu şiddeti de esefle kınıyorum” demişti. Bunun üzerine Beste Açar’dan yeni bir paylaşım geldi.

Dün sosyal medya hesabından oğlunun, dedesi Kayahan’ın mezarı başındaki duygusal anlarını paylaşan Beste Açar, rüyasında babası ile iletişim kurduğunu ifade etmişti.

47 yaşındaki Açar, Kayahan’ın kendisine, “İpek Hanım soyadımı evlendiği için hiçbir yerde ne tek başına, ne de şimdiki beyefendinin eşinin soyadının önünde kullanmasın, iznim yoktur.” dediğini dile getirdi.

“ARTIK BABAMIN SOYADINI KULLANMASIN”

Ardından sözlerine devam eden Beste Açar, “İpek Hanım’dan artık babamın soyadını kullanmamasını buradan da rica ediyorum. İki soyadı istiyorsa, kızlık soyadını kullanabilir” dedi.

İPEK AÇAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Beste Açar’ın açıklamaları karşısında suskunluğunu bozan İpek Açar isyan etti. Ünlü isim sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Artık çok yoruldum, bana yapılan bu şiddeti de esefle kınıyorum. Yeter! Kayahan bey ile 22 yıl aynı hayatı paylaştık çok güzel bir aile kurduk ve dünya tatlısı da bir evladımız var, maalesef sonuna kadar savaşmamıza rağmen kendisini kaybettik. Nurlar içinde uyusun inşallah. Her daim anılarımızda ve kalbimizde.

Yüce Rabbim bana yeniden mutluluğu nasip etti ve yüreği pırlanta olan bana ve aileme değer veren benim de çok değer verdiğim eşim Alper Kömürcü ile evlendim. Gözümden sakındığım evladımın, eşimin ve ailemin bana yapılan bu şiddetten ötürü üzülmelerini ve kırılmalarını asla istemem.

Ev konusuna gelince tüm bakımlarını, çatısını ve bahçesini yaptırdığımız kısacası maddi, manevi tek başımıza sahip çıktığımız bu yere, ustaların başında durmak için aile olarak gittik. Bunun hesabını da kimseye verecek değilim. Yıkılmasına harap olmasına gönlümüz el vermedi vermeyecek. Son nefesime kadar da Kayahan beyin bıraktıklarına sahip çıkmaya devam edeceğim.

Öbür dünyada olan babamla konuştum ve mesajlarını iletiyorum diye şuursuz bir açıklama yapan şahsa son sözüm, Türkiye Cumhuriyeti’nin bana verdiği yeni kimlikte de olduğu gibi ölene kadar evladımla aynı soyadını taşıyacağım! Ben böyle olmasını istiyorum. Bu konu ile ilgili başka bir açıklama da yapmayacağım. Saygılarımla…”

MEZARLIKTAN PAYLAŞTI

İpek Açar’ın bu sözlerinin ardından babasının mezarı başında çekilen karesini yayınlayan Beste Açar, şu açıklamayı yaptı:

“Esefle de babam seni kınıyor. Olayların içinden sıyrılmak için kaç kişi bu açıklamayı yazdınız onu da biliyorum. Kılıf bu sefer uymuyor ne yazık ki. Paylaşımlarında sevgi altında sevgisizlik… Çok yazık.

Açıklamamın “Şuursuz açıklama olduğundan bahseden ipek Tüter Kömürcü Hanıma cevabım. Babam yattığı yerde huzurlu değil. İnançlarına ve fikirlerine yaptığın saygısızlık için asla durmayacağım. Lütfen babamızı serbest bırak…

Babama saygı ve yaşatmak için kullandığını söylediğin soyadını kullanmana asla babamın izin vermeyeceğini en iyi bilenlerden olduğu halde inat etmenin altında ki nedeni ben çok iyi biliyorum. Babam senin babacığın gibi bir meslek grubunda olsaydı da yeniden evlendiğinde kullanır mıydın?

Gömeç’teki evin masraflarına gelince orada eve bakan Nihat Bey, babamın avukatı ve muhasebecisinin bu zamana tüm giderlerini payım olan 8/3 bölümünü ödediğimin faturaları ve avukatlarımızın yıllardır yazdığı bilgi mailleri ve senin de olduğun grubumuz var. Orada kimlerin kaldığının görüntü ve ses kayıtları var bu önemli değil zaten sen biliyorsun.

Eve bulduğum alıcıları da parayı çok az bulduğunuz için geri çeviren siz İpek Tüter Kömürcü…Son konuşmamızda dedim ki yarın son günün olduğunu bilsen bu paraya satar mıydın? ‘Evet’ demiştin ancak bir şeyleri yapmak için ölmek gerekmiyor…Babam da her şeyini bırakıp gitti sen de bende öyle gideceğiz. Profesyonelce yaklaşmaktan vazgeçip sizi kendiniz olmaya davet ediyorum.

Yalan söylemek kendini inkar etmektir. Hodri meydan. İpek Açar’ı hesabından da hayatından da Sil gitsin. Büyük usta için. Kendin neysen onlarla kal.”(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.