DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beyaz Show Canlı Yayına Geri Dönüyor

Beyaz Show Canlı Yayına Geri Dönüyor
22.08.2017
253
A+
A-

Ekranların en uzun süreli eğlence programı olan Beyaz Show yeni sezonda tekrar canlı yayına dönüyor. Bir süre banttan yayınlanan Beyaz Show canlı yayın ile yeni sezonda Kanal D’de olacak. Güneydoğu’dan Beyaz Show’a katılan bir öğretmenin yaptığı açıklamalar sonrası tepki çeken ve bir süre programa ara verdikten sonra bant yayınlarla geri dönen Beyaz Show yeni sezonda tekrar canlı yayına geçecek. Böylece ekranların en uzun soluklu talk show programı olan Beyaz Show Kanal D’de ekran macerasına devam etmiş olacak.

BEYAZ SHOW CANLI YAYINA GERİ DÖNÜYOR

Beyaz Show’un akıbeti belli oldu. Geçtiğimiz sezon bant yayını yapan ‘Beyaz Show’ bu sene canlı yayına geri dönecek. Beyazıt Öztürk’ün bu kararını Ali Eyüboğlu köşesinde açıkladı. Milliyet’in magazin yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşe yazısında Beyazıt Öztürk’ün yeni sezon planlarını açıkladı. Eyüboğlu, ‘Beyaz Show’u geçtiğimiz sezon bant yayını yapan Beyaz’ın önümüzdeki sezon buna son vereceğini yazdı. Neden bant yayını yapmıştı Ocak 2016’da canlı yayına bağlanan Diyarbakırlı bir öğretmenin, “Güneydoğu’da olanların farkında mısınız? Burada doğmamış çocuklar öldürülüyor” şeklinde açıklamalarda bulunmuş, öğretmenin söyledikleri yüzünden program RTÜK’ten ceza almıştı. Beyazıt Öztürk ise bu olay sonucunda bant yayını yapma kararı almıştı.

Ali Eyüboğlu’nun Beyaz Show Yazısı

Kanal D’nin en uzun soluklu programlarından biri olan ‘Beyaz Show’, yeni yayın dönemine sürprizle başlayacak. Ocak 2016’da canlı yayına bağlanan Diyarbakırlı bir öğretmenin söyledikleri yüzünden RTÜK’ten ceza alan ve hakkında soruşturma açılan Öztürk, o yüzden geçen sezon ‘Beyaz Show’u bant yayın yapmıştı. Ekim sonuna doğru programa başlaması planlanan şovmen, bu sezon canlı yapma kararı aldı. Umarım Öztürk, benzer bir vaka yaşamaz.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.