DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bircan Bali Buse Varol’u suçladı!

Bircan Bali Buse Varol’u suçladı!
17.02.2022
200
A+
A-

Bircan Bali, Alişan ve Buse Varol arasında gerilimle ilgili tavrını değiştirdi. Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali “Ayrılacaklar büyük ihtimalle ama” diyerek Buse Varol’u suçladı. Bircan Bali yaptığı açıklamada “Duyduklarımdan sonra trafiğim değişti” dedi ve imalı sözler söyledi.

Alişan ve Buse Varol’un ayrılık kararı aldığı iddiası gündemden düşmüyor. Alişan-Buse Varol doğum günü ardından yaşanan gelişmeleri Söylemezsem Olmaz ekibi masaya yatırdı. Bircan Bali, Alişan’ın karısı Buse Varol’u suçlayıcı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Buse Varol’un tavrını empatiden uzak bulan Bircan Bali açıklamasında “Ayrılacaklar büyük ihtimalle ama” diyerek şunları söyledi:

“DUYDUKLARIMDAN SONRA…”

“Bazı detayları öğrenince Buse’nin çok büyük tepkiler verdiğini düşünmeye başladım. Anlayıştan uzak sanırım ben Alişan’ı bilirim. Empatiden uzak… Alişan iyi bir eş, biraz Buse’nin anlayışlı olması gerekir. Bir detay daha vereyim; Buse zaten sürekli alyans takan biri değil. Kendi zaten her zaman alyans takan biri değilim demeli. Niye bunu yaptığını anlamıyorum. O menajeri bence hayatından biraz uzaklaşsın.”

Bircan Bali konuşmasının devamında konunun aileyle alakalı olmadığını söyleyerek “Pasta krizi doğru. Buse büyük tepki veriyor ve dediğini yaptırıyor” dedi.

“Duyduklarımdan sonra trafiğim değişti” diyen Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in ısrarına rağmen detay vermeyerek “Dönerim, bu evlilik devam ederken huzur kaçıracak bir şey söylemek istemiyorum. Buse’nin olmaması gereken tepkileri var. Buse açıklasın!” yorumunda bulundu.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.