DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz sosyal medyada olay oldu!

Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz  sosyal medyada olay oldu!
13.11.2020
178
A+
A-

David Beckham’ın büyük oğlu Brooklyn Beckham ve nişanlısı Nicola Anne Peltz küvette aşka geldi. Küvette çıplak bir şekilde dudak dudağa verdikleri poz sosyal medyada adeta olay oldu.

Dünyanın en popüler çiftlerinden olan David Beckham ve Victoria Beckham’ın 21 yaşındaki oğulları Brooklyn Beckham, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Nicola Anne Peltz ile nişanlandı.

Evlilik yolunda ilk adımı atan çiftten Beckham, nişanlısını ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı. İkilinin aşk dolu pozuna takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

“SENİNLE YAŞLANMAK İSTİYORUM”

Küvette çekilen karelerini de takipçileriyle paylaşan Beckham, nişanlısını ile birlikteliğinin birinci yıl dönümünü şu sözlerle kutladı:

Mutlu birinci yıl dönümü bebeğim. Yanımda olduğun için şanslıyım. Seninle yaşlanmak ve bir aile kurmak için sabırsızlanıyorum. Seni çok seviyorum.

Gelecek yıl eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, düğünlerini ertelemişti. Aşıklar, bu durumun hem kendilerini, hem de yakınlarını riske atacağı için 2022 yılında evlenmeyi uygun görmüştü.

Çift, biri Beckham ailesinin Costwolds’daki kır evinde, diğeri de Peltz’in ülkesi olan ABD’de toplam iki düğün yapacaktı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.