DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Buket Aydın’ın, yeni programına konuk bulamadığı iddia edildi!

Buket Aydın’ın, yeni programına konuk bulamadığı iddia edildi!
22.02.2021
219
A+
A-

“Buket Aydın ile Koltuk” programıyla ekranlara dönen sunucu Buket Aydın’ın konuk bulamadığı ve hem hükümetten hem de muhalefetten birçok ismin programa katılma teklifini reddettiği iddia edildi.

Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Sunucusu iken istifa eden ve Haber Global’de yayımlanan “Buket Aydın ile Koltuk” programıyla ekranlara dönen Buket Aydın’ın konuk bulamadığı ve hem hükümetten hem de muhalefetten birçok ismin programa katılma teklifini reddettiği iddia edildi.

Buket Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart yerel seçimleri sürecinde Kanal D’de söylediği “Ankara, Adana, Bursa ve Mersin belediyelerini kazanacağız” sözlerine gülerek karşılık vermiş ve büyük tepki toplamıştı.

Aydın’ın Kanal D Ana Haber Sunucusu olarak görevine son verildiğinde “Bülteni ben sunacağım” diyerek stüdyoya girmeye çalıştığı, ancak kanal güvenliğinin kendisini zorla dışarıya çıkardığı da iddia edilmişti.

Odatv’nin Haber Global kulislerinden aktardığı iddiada, Buket Aydın’ın geçmişi nedeniyle konuk bulamadığı, hem hükümetten hem de muhalefetten birçok ismin “konuk” teklifini reddettiği ifade edildi.

Buket Aydın’ın bu nedenle programını yapamama ihtimalinin olduğu, son çare olarak ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e teklif gittiği ve onu ekrana çıkardığı belirtildi.

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.