DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Buse İskenderoğlu da koronavirüse yakalandı

Buse İskenderoğlu da koronavirüse yakalandı
28.11.2020
276
A+
A-

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral’ın düzenlediği ev partisi uzun süre gündemde kalmıştı. Partinin davetlilerinden olan Buse İskenderoğlu, o gün yaptığı açıklamada ‘Abartıldığı kadar bir şey yok’ ifadelerini kullanmıştı. Sık sık katıldığı partilerle gündeme gelen Buse İskenderoğlu’nun koronavirüse yakalandığı belirtildi.

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin ve erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral’ın koronavirüs salgını sürecinde düzenlediği yalı partisi uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Marcus Aral’ın doğum günü nedeniyle Boğaz’daki bir yalıda düzenlenen bu partiye çok sayıda ünlü isim katılırken, o gecenin ardından bazı isimlere de koronavirüs bulaştığı ortaya çıkmıştı.

Katılanlarda büyük endişeye yol açan partinin davetlileri arasında Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu da vardı.

Buse İskenderoğlu, o günlerde yaptığı açıklamada  “Abartıldığı kadar bir şey yok”  ifadelerini kullanmıştı.

Bir hayli eleştirilen Buse İskenderoğlu’nun sonunda koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

İskenderoğlu’nun test sonucunun ardından, “Cumartesi Sürprizi” ve “Pazar Sürprizi” programlarının sunucusuz çekilmesi kararı alındı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.