DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağatay Ulusoy’dan Duygu Sarışın açıklaması

Çağatay Ulusoy’dan Duygu Sarışın açıklaması
12.03.2021
229
A+
A-

Üç yıldır aşk yaşayan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın’ın ayrıldığı iddia edilmişti. Sevgililer önceki gün Etiler’de ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın 2016’da ‘İçerde’ dizisinde oynarken aşk yaşamaya başlamıştı. Geçen pazartesi Çağatay Ulusoy’un kariyer planlaması nedeniyle sevgilisinden ayrıldığı ve Duygu Sarışın’ın da evi terk ettiği söylenmişti.

“KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI”

Ulusoy ve Sarışın, önceki gün Etiler’deki bir restorandan çıkarken muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ulusoy ayrılık iddialarıyla ilgili “Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var” dedi.

“KEYİFLİ GEÇTİ”

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ‘Kin’ adlı filmle boy gösterecek olan Duygu Sarışın da, “Çekimler bitti. Çok güzel, keyifli geçti. Eylül veya ekim gibi yayınlanır diye tahmin ediyorum” dedi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.