DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağatay Ulusoy’dan Şeyma Subaşı açıklaması!

Çağatay Ulusoy’dan Şeyma Subaşı açıklaması!
27.11.2018
277
A+
A-

Çağatay Ulusoy, Şeyma Subaşı ile birlikte olduğuna dair iddiaları yalanladı.

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın boşanmasının ardından ortaya çıkan iddialara dair açıklamalar sürüyor. Bir iddia da Şeyma Subaşı’nın Çağatay Ulusoy ile birlikte olduğu ve evliliğin bundan dolayı bittiği şeklindeydi. Söz konusu iddialarla ilgili ilk olarak Şeyma Subaşı bir açıklama yapmış ve “Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir” demişti.

Çağatay Ulusoy’dan da bir açıklama geldi. Ulusoy, söz konusu iddiaları reddederek, “Hem Acun Abi hem de Şeyma arkadaşlarımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin, yakışıksız, asılsız ve anlamsız iftiraların son bulmasını dilerim” dedi.

Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy’un bu fotoğrafı kafaları karıştırmış ve bazı iddiaların doğmasına yol açmıştı.
(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.