DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Canan Ergüder: Kenan ile beni jandarma kurtardı

Canan Ergüder: Kenan ile beni jandarma kurtardı
21.04.2022
194
A+
A-

YouTube’daki ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan oyuncu Canan Ergüder, yıllar önce eşi Kenan Ece ile Bozcaada’ya giderken geçirdikleri kazayı anlattı.

Geçtiğimiz yıl meme kanserini atlatan oyuncu Canan Ergüder (44), sağlığına kavuştu.

Şu sıralar ‘Oğlum’ dizisinde ‘Demet’ karakterine hayat veren Ergüder, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ adlı programa konuk oldu.

Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, eşiyle geçirdiği kazayı anlattı.

İşte Canan Ergüder’in açıklamalarından satır başları:

* İyim, 6. tetkiklerim yapıldı ve her şey yolunda.

* Hastalık döneminde, ‘Sen zaten çok güçlüsün’ sözünü duymaktan yoruldum. ‘Güçlü olmak istemiyorum’ dediğim anlar oldu. Fakat çocuğum olduğu için hemen tekrar ayağa kalktım. Depresyonda çok kalamadım. Bu hayat öyle geçmez çünkü…

“ARABANIN İÇİ SU DOLDU”

* İki üç sene önce Bozcaada’ya giderken birden yağmura yakalandık. Otomobilin içinde saplanıp kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi Kenan’ın annesini aradık o da jandarmayı arayıp haber verdi bizi onlar kurtardı.

“KENAN İLE BİRBİRİMİZİ ANLIYORUZ”

* Oğlum büyüdükçe babasıyla vakit geçirmeye başladı. ‘Evde yalnız kalınca bir sürü şey yapabilirim’ diye düşünüyorum ama günün sonunda hiçbir şey yapmıyorum.

* Kenan’ın baba olduktan sonra değişen huyları oldu. Daha sabırlı, ayakları yere daha sağlam basıyor.

* İki oyuncunun evli olması bence iyi bir şey… Birbirimizi anlıyoruz.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.