DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Caner Erkin: Oğluma verdiğim parayı Asena harcıyor

Caner Erkin: Oğluma verdiğim parayı Asena harcıyor
31.05.2018
233
A+
A-

Oğlu Çınar’ın (7) velayeti için Asena Atalay’a açtığı davanın dünkü duruşmasında futbolcu Caner Erkin şunları söyledi: ”Oğlumla görüşmemi engelliyor. Bisküvi, su gibi ufak harcamaları bile fatura ediyor. Çınar için gönderdiğim parayı kendisi için harcıyor” Çiftin oğulları Çınar da babasının yeni eşi Şükran Ovalı’yı çok sevdiğini, birlikte güzel zaman geçirdiklerini söyledi

TARAFLAR DİNLENDİ

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin oğlu Çınar’ın (7) velayetini almak için eski eşi Asena Atalay’a 2017’de açtığı davada ‘sosyal inceleme raporu’ hazırlandı ve mahkemeye sunuldu. Raporda, baba-oğulun daha sık görüşmesi için yeniden düzenlenme yapılması gerektiği belirtildi. Caner Erkin, şu anki eşi Şükran Ovalı, eski eşi Asena Atalay ve oğulları Çınar dinlendi.

‘BİRLİKTE GÜZEL ZAMAN GEÇİRİYORUZ’

Çınar, babasının yeni eşi Şükran Ovalı ile iyi ilişkilerinin olduğunu, birlikte güzel, keyifli zamanlar geçirdiklerini söyledi. Çınar babasıyla daha sık görüşmek ve evinde daha çok kalmak istediğini belirtti.

ESKİ EŞİNİ SUÇLADI
Caner Erkin oğluyla görüşme konusunda problem yaşadığını, Asena Atalay’ın bahane üretip buna engel olduğunu belirtti. Çınar’ın ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladığını belirten ünlü topçu, eski eşinin bisküvi, su gibi ufak harcamaları bile fatura ettiğini, bunları ödediğini söyledi. Çınar için gönderdiği parayı Asena Atalay’ın kendisi için harcadığını iddia edip şöyle devam etti: ”İyi niyetim kötüye kullanıldı. Benim için ‘sorumsuz ve ilgisiz baba imajı’ yaratılmaya çalışılıyor.”



EVDE ODASI VAR

Kızları Mihran’a 7 aylık hamile olan Şükran Ovalı velayetin eşine verilmesi durumunda hiç sorun yaşamayacaklarını açıkladı. Caner Erkin-Şükran Ovalı çiftinin evinin üst katında Çınar’a ait bir oda, alt katta oyun alanı bulunduğu bilgisine de yer verildi. Bu arada Çınar’ın, Şükran Ovalı ile iyi ilişki kurduğu, birlikte zaman geçirmekten mutlu olduğu rapora yazıldı.

Asena’nın mahkemeye sunduğu bilgiler ise şöyle: “Babaoğulun sık sık buluşmasından memnuniyet duymaktadır.”

Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı kızları Mihran’a 7 aylık hamile.

İŞTE SONUÇ
Caner Erkin’in haftada 2 gün olmak üzere, yarı yıl tatilinde bir hafta, yaz tatilinde bir ay Çınar ile görüşmesi şeklinde yeniden düzenlenme yapılması uygundur. Mahkeme yargılama sonunda Çınar’ın velayetinin kimde kalacağına karar verecek.(Posta)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.