DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Caner Erkin Şükran Ovalı’ya Yeni Araba Aldı

Caner Erkin Şükran Ovalı’ya Yeni Araba Aldı
18.09.2017
515
A+
A-

Ünlü futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı’ya yeni bir araba aldı. Beşiktaşlı Caner Erkin’in eşine aldığı arabanın değerinin 2,5 milyon TL olduğu belirtildi. Daha önce de eşi Şükran Ovalı’ya araba alan Caner Erkin’in yeni aldığı arabanın Aston Martin marka olduğu öğrenildi. Beşiktaş’lı futbolcu Caner Erkin eşi Şükran Ovalı’ya jest yapmak için 2.5 milyon lirayı gözden çıkardığı ve Türkiye’de çok az kişide bulunan ultra lüks arabayı hediye ettiği belirtildi.

CANER ERKİN ŞÜKRAN OVALI’YA YENİ ARABA ALDI

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı’ya 2,5 Milyon TL’ye Aston Martin markalı araç aldı. Futbolcu Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı’ya jestleri bitmiyor. Erkin, bu sefer de eşine fiyatı 2,5 milyon TL olan, James Bond’un efsane otomobili Aston Martin DB11 aldı.

JAMES BOND’UN EFSANE ARABASINI, KARISINA ALDI

Beşiktaşlı futbolcu, ülkemizde Mustafa Ceceli ve Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan’da bulunan James Bond’un efsane otomobili Aston Martin DB11’i eşi Şükran Ovalı’ya hediye etti. Beşiktaş’ta top koşturan Erkin bu özel araç için de kesenin ağzını açtı.

ARACA ÖZEL PLAKA

Lüks aracın içine ekstra donanım ekleyen futbolcunun hediyesinin fiyatının yaklaşık 650 bin euro (2,5 milyon TL) değerinde olduğu öğrenildi. Aracın plakasını özel yaptıran Erkin, ‘RAN’ yaptırarak garajındaki araçların plaka geleneğini bozmadı. Ovalı’nın ise hediye karşısında bir hayli mutlu olduğu öğrenild


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.