DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cansu Dere’nin yeni dizisi sosyal medyayı salladı

Cansu Dere’nin yeni dizisi sosyal medyayı salladı
26.10.2019
239
A+
A-

Cansu Dere başrollerini üstlendiği Ferhat ile Şirin dizisi ekranlara geri dönüyor. Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar ile birlikte başrolü paylaşacak olan Cansu Dere’nin dizisinde efsanevi aşk hikayesi günümüzde yaşanacak.

Uzun süredir ekranlarda yer almanya Cansu Dere suskunluğunu “Ferhat ile Şirin” dizisiyle bozuyor. Çekimlerine İstanbul’da başlanan dizide Cansu Dere’ye başrolde Sarıtaş ve Leyla Tanlar eşlik ediyor. Cansu Dere’nin yeniden bir dizi projesinde yer alması sosyal medyayı salladı.

CANSU DERE, BANU ROLÜNDE

Ferhat (Tolga Sarıtaş), Şirin (Leyla Tanlar) ve Banu (Cansu Dere)… Aşkın mucizesini de felaketini de yaşayacakları bir girdaba sürüklendiklerinden habersizdir. Onlarınki imkânsız bir aşkın hikayesi.

Ferhat ile Şirin’in büyülü, masalsı aşkının imkansızlığı Banu’nun tutkulu aşkıyla sağlanacak. Banu, Şirin ve Ferhat arasındaki bağın gücü, Ferhat-Şirin aşkının önündeki en büyük engel olacak.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.