DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cansu Dere’den dikkat çeken itiraf!

Cansu Dere’den dikkat çeken itiraf!
01.12.2020
185
A+
A-

Özel hayatıyla ilgili konuşan oyuncu Cansu Dere, itiraf gibi bir açıklama yaptı. Rol aldığı dizideki aldatılma hikayesinden bahseden Dere, “Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak” dedi.

Rol aldığı ‘Sadakatsiz’ dizisinde intikam peşinde koşan bir kadını oynayan Cansu Dere, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Dere, “Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak” dedi.

InStyle Türkiye’nin aralık sayısına kapak olan Dere, “Siz aldatılsanız ne yaparsınız? Öç almak mı, sessizce terk etmek mi olur tercihiniz?” sorusunu, “Aldatılmak yabancı olduğum bir durum değil. Birisi için, ‘İnanamıyorum, bunu nasıl yapar’ diyerek şaşkınlık yaşamam. İhanet eden kişiye nefret duymak, intikam almak gibi güçlü duygular beslemem. ‘Bu insan da böyleymiş, ne yapalım’ der hayatıma devam ederim” diyerek yanıtladı.

“ALDATMAYACAĞIM SÖZÜNÜ VEREBİLİRİM AMA…”

Ayrıca zor ilişki kurabilen ve karşısındaki kişiden zor etkilenen biri olduğunu dile getiren 40 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: “Aynı anda birkaç kişiye aşık olmak benim için pek mümkün değil. Bu hisleri eş zamanlı olarak farklı insanlara duyulabilme ihtimalim yok.”

“Yalan söylemeyi de hiç sevmem ve yorucu bulurum. Yalan söylemeyeceğimin, aldatmayacağımın sözünü verebilirim; ama karşımdaki insanın hayatında her zaman olacağımın garantisini veremem”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.