DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çarpışma’da senaryo değiştirten şok ayrılık! Gideceği netleşti

Çarpışma’da senaryo değiştirten şok ayrılık! Gideceği netleşti
04.01.2019
235
A+
A-

Show TV’nin perşembe günü ekrana gelen yeni dizisi Çarpışma’nın yeni bölümünde izleyenleri şoka sokacak bir ayrılık yaşanacak. Dizinin kilit isimlerinden biri olan bir karakter diziye veda edecek.

Show tv’nin sezon ortasında büyük umutlarla yayına soktuğu yeni dizisi Çarpışma 6. bölümü ile geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Karşısında sıkı rakipleri olan dizi bir türlü reyting listelerinde beklenen başarıyı gösteremese de diziyi ilgiyle izleyen büyük bir kesim var.

Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz gibi genç ve başarılı oyuncular var. Fakat dizinin 7. bölümünde ekrana veda edecek bir oyuncu var. Yapımcı yeni bölümde kimin ayrılcağını resmen duyurdu.

Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 6. bölümünde İsmail Demirci’nin canlandırdığı Galip karakteri, Veli’nin zorlamasıyla Zeynep tarafından vurulmuştu. Galip’in ölüp ölmeyeceği merak konusu olmuştu.

Karısı Zeynep tarafından vurulan Galip dizinin yeni bölümlerinde olmayacak. İsmail Demirci’nin 6 bölümdür hayat verdiği ve dizinin kilit isimlerinden biri olan Galip, senaryo gereği ölecek.

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN

Çarpışma dizisi, reklam azlığı nedeniyle Ocak ayı boyunca ekranda olmayacak. Show TV yayın akışında dizinin yeni bölümü hakkında bir açıklama henüz yok.

 

PEKİ DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU

Çarpışma’nın 6. Bölümünde; planını Zeynep’e ve Galip’e de anlattı. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir.

Diğer yanda Veli de boş durmadı ve Zeynep ve Galip’le temas kurdu. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun buruna kaldı. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atladı.

Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patladı ve ortalık kana bulandı. Zeynep, Galip’e çok öfkeliydi. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulundu.

Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlattı Ve artık hesaplaşma zamanı gelmişti.

Adalı harekete geçti. Aynı anlarda, Adalı ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanmaya başladı.
(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.