DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Çav Bella’ polemiği büyüyor

‘Çav Bella’ polemiği büyüyor
24.10.2018
273
A+
A-

‘Çav Bella’ya çektiği kliple gündem olan şarkıcı Hilal Cebeci ve onu eleştiren Gökhan Özoğuz arasındaki polemik sürüyor. Özoğuz, kendisine ‘içi boş balon’ diyen Cebeci’ye yanıt verdi.

‘O Ses Türkiye’nin jüriliğinden ayrılan Gökhan Özoğuz, “Bu sezon hiç izlemedim. Televizyon seyreden bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı’yı izliyorum” dedi.

Hilal Cebeci’nin ‘ Çav Bella’ya klip çekmesini sosyal medyadan eleştiren ve bunun üzerine şarkıcıdan “İçi boş balonlarsınız” cevabını alan Özoğuz, “Hilal Hanım kendisine göre bir cevap vermiş. Halktan biri ve dinleyici olarak pek de uygun olmadığını söylemek istemiştim. Bu tip eserlere özen gösterilmeli” açıklamasını yaptı.

Hilal Cebeci’nin Çav Bella şarkısına çektiği klip sosyal medyada tartışma yaratmıştı.
Eleştirelere yanıt veren ve ‘gerçek bir devrimci olmaya çalıştığını’ ifade eden şarkıcı Hilal Cebeci, “Avrupa’daki kültüre göre bir işçi marşı önemlidir, saygı duyulmalıdır ancak dans etmek, tekno müziklerle söylemek saygısızlık kabul edilmez” demişti.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.