DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cem Sünbül Ailesini Bulmak İçin Yaşamdan Hikayeler’e Katıldı

Cem Sünbül Ailesini Bulmak İçin Yaşamdan Hikayeler’e Katıldı
15.08.2017
271
A+
A-

Habertürk TV’de sunuculuk yapan Cem Sünbül ailesini aramak için TV8’de yayınlanan yaşamdan Hikayeler programına katıldı. Cem Sünbül evlatlık olduğunu 28 yaşında öğrendiğini belirterek öz ailesini bulmak için programa katıldığını açıkladı. Uzun süredir Habertürk’te Teknolojik programını sunan Cem Sünbül evlatlık olduğunu öğrendikten sonra zor bir süreç geçirdiğini belirterek, öz ailesini bularak onlarla konuşmak istediğini söyledi.

SUNUCU CEM SÜNBÜL AİLESİNİ BULMAK İÇİN CANLI YAYINDA!

TV8’de yayınlanan Yaşamdan Hikayeler programına Habertürk’ün sevilen sunucusu Cem Sünbül ailesini aramak için katıldı. Sünbül, 28 yaşında evlatlık olduğunu öğrenmiş. Başladığı günden beri değindiği konularla adından söz ettiren Yaşamdan Hikayeler programına bu kez Habertürk TV’de ‘Teknolojik’ isimli programı sunan Cem Sünbül konuk oldu. 28 yaşında evlatlık olduğunu öğrendiğini belirten Sünbül, 1975 yılında doğduğunu ve kendisini büyüten aileye evlatlık verildiğini açıkladı.

CEM SÜNBÜL EVLATLIK OLDUĞUNU 28 YAŞINDA ÖĞRENMİŞ

Kendisini büyüten ailenin çocuk sahibi olamadığını ve bu nedenle bir hemşire aracılığıyla İstanbul’un en büyük kadın doğum hastanesinden evlatlık alındığını söyledi. Öz annesinin kendisini öldü bildiğini de söyleyen Sünbül, üvey teyzesi aracılığıyla kendisini büyüten ailesine verildiğini açıkladı.

KENDİSİNİ BÜYÜTEN AİLESİNİ KAYBETMİŞ

Sünbül bu güne kadar kendi çabalarıyla öz ailesini aradığını ve kendisini büyüten ailenin üzülmesini istemediği için onlar hayattayken aramadığını belirtti. Cem Sünbül, kendisini büyüten anne ve babasının hayatını kaybettiğini ve öz ailesini artık bulmak istediğini vurguladı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.