DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cem Yılmaz isyan etti! ‘Nedir bu topyekûn saldırı!’

Cem Yılmaz isyan etti! ‘Nedir bu topyekûn saldırı!’
18.05.2019
229
A+
A-

YSK’nın seçimleri yenileme kararı almasının ardından Ekrem İmamoğlu’na destek mesajı attığı için bazı kesimlerin hedefi haline gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan açıklamalarda bulundu. Yılmaz, kendisini eleştirenlere, “1 tane oyumuz var gidip sandığa atıyoruz, nedir bu topyekün saldırı gerçekten akıl alır şey değil” ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisini hedef alanlara sosyal medya üzerinden cevap verdi. Yılmaz mesajında, “Sosyal medyada bu aralar altında imzam olan garip garip şeyler dolaştırıyorlar… Sonra da ‘vay ne demiş’ diyerek benden düşman yaratıyorlar. Gerçekten benim nefret edilecek bir yanım yok diye, bari bir şey uyduralım da millet nefret etsin çabasını ahlaksız buluyorum” dedi.

Yılmaz bir sonraki paylaşımında ise, “Ben aday da değilim üstelik,1 tane oyumuz var gidip sandığa atıyoruz, nedir bu topyekün saldırı gerçekten akıl alır şey değil. Bir grup insan hiç politik değilsiniz derken bir diğer grup vay efendim şöyle dedi ‘bunlar’ zaten şöyledir vs. demesi de ayrıca çarpıcı” ifadelerini kullandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.