DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya açıklaması!

Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya açıklaması!
27.10.2020
285
A+
A-

Komedyen Cem Yılmaz, muhabirlerin “Serenay Sarıkaya ile ayrıldınız mı?” sorusuna “Evet ayrıldık” cevabı verdi. Ancak iki ismin de Instagram’da birlikte çekildikleri fotoğrafları kaldırmamış olmaları kafaları karıştırdı.

İki haftadır sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan ayrıldığı konuşulan Cem Yılmaz dün öğle saatlerinde muhabirlerin “Ayrıldınız mı?” sorusuna “Evet ayrıldık” cevabını verdi.

Ancak hem 47 yaşındaki komedyenin hem de 29 yaşındaki oyuncunun Instagram hesaplarındaki fotoğrafları kaldırmadıkları görüldü.

Yılmaz’ın 21 hafta önce Instagram hesabında Serenay Sarıkaya ile birlikte oldukları “Şehrin hayhuyundan uzakta,doğanın bize sunduğu falan filan. Satıp savıp başladık bakalım bi hayırlı olsununuzu alırız” notu ile paylaştığı fotoğraf duruyor.

Aynı şekilde Seranay Sarıkaya’nın Instagram hesabında sevgilisiyle paylaştığı tatil fotoğrafı silinmemiş durumda.

Hatta Sarıkaya’nın Cem Yılmaz’ı etiketlediği başka bir fotoğrafı da hâlâ Instagram’da.

KIZDIRAN İDDİA                          

Komedyen Cem Yılmaz, son olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Yılmaz’ın satışa çıkarılan ve 3 bin 600 TL’ye kadar olan bilet fiyatları tepkiye yol açtı” şeklindeki habere tepki gösterdi.

“Böyle bir fiyat yok; hiç de olmadı” diyen Yılmaz, söz konusu haberlere ilişkin açıklık getirdi:

“Sıklıkla, abuk sabuk karaborsa sitelerinin gösteri biletlerini tuhaf fiyatlarla satmasını, bilerek, isteyerek bu şekilde haberleştirmek… ‘Kim bu karaborsa siteleri kim niye bu fiyata bilet satıyor’u sormamak normal olmuş. Böyle bir fiyat yok; hiç de olmadı. İlgilenenlere duyuru.”(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.