DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Çocuklar Duymasın’da ‘yok artık’ dedirten gelişme!

‘Çocuklar Duymasın’da ‘yok artık’ dedirten gelişme!
27.03.2018
259
A+
A-

Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, ‘Çocuklar Duymasın’da Tamer Karadağlı’nın hayat verdiği ‘Haluk’ karakterinin saçlarını siyaha boyatması üzerinden dizideki futbol fanatikliğine vurgu yaptı.

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın, “Neden hep Beşiktaş?” başlıklı yazısı şöyle:

“Çocuklar Duymasın’da (Kanal D) ‘Haluk’ saçları siyaha boyattı. Bu bende neredeyse 10 küsür yıl üzerinden bir şaşkınlık hissi yarattı. Boya da artık soba boyasından hallice olduğu için saçlarda bir hayli sırıttı.

Ama emin olun boyaya uygun biçimde kesilmiş, öyle de tasarlanmış olsaydı Haluk’un yeni haline ‘yok artık’ demeyebilirdik. Bir de ‘Çocuklar Duymasın’ ile başlayan futbol fanatikliği mevzunda seçilen takımın sürekli Beşiktaş olması size de ilginç gelmiyor mu?
Bir Beşiktaşlı olarak ‘Behzat Ç.’deki Gençlerbirliği, ‘İzmir Çetesi’ndeki Altay’ın yarattığı farkı ben daha sahici bulmuştum. Hem o tutku nehri kimseyi de kırmadan akıp gitmişti.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.