DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Coronaya yakalanan Eser Yenenler’in test sonucu…

Coronaya yakalanan Eser Yenenler’in test sonucu…
05.11.2020
210
A+
A-

Geçen haftalarda corona virüsüne yakalanan oyuncu Eser Yenenler, sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Virüsü yenen oyuncu, 14 gündür ayrı kaldığı ailesine kavuştu.

Son yapılan corona testinin negatif çıktığını duyuran oyuncu Eser Yenenler, “Bu zor dönemde gündemi meşgul etmek istemedim ancak çok fazla soran oluyor. Son yapılan testim negatif çıktı. Atlattık çok şükür. Herkese sağlıklı günler dilerim. Lütfen sizler de dikkat edin” mesajını paylaştı.

“EVE DÖNDÜK BİRLİKTEYİZ”

Eşinin testinin pozitif çıkmasından sonra oğlu Kuzey ile İzmit’e babasının evine giden Berfu Yenenler de sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

* Bu zor dönemde gündemi meşgul etmemek için bizimle ilgili bir paylaşım yapmamayı tercih ettik ama sorularınızı da yanıtsız bırakmak istemiyoruz.

* Çok şükür ailecek hastalık dönemini geride bıraktık. Eser’in son testi negatif çıktı. 14 günlük karantina süreci bitti. Benim testim de negatif Kuzey de çok iyi çok şükür.

* Eser’in testinin negatif çıkmasıyla eve döndük ve birlikteyiz. Yine de hâlâ dışarı çıkmamaya özen gösteriyoruz ve bir süre daha karantinada kalmaya devam edeceğiz. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.