DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Coronaya yakalanan Mahsun Kırmızıgül’ü şaşırtan mesaj

Coronaya yakalanan Mahsun Kırmızıgül’ü şaşırtan mesaj
24.08.2021
155
A+
A-

Corona virüsüne yakalanan Mahsun Kırmızıgül kendisine atılan “Abi corona olmuş, ölmüşsün” mesajına esprili bir yanıt verdi. Kırmızıgül daha sonra takipçisiyle arsanda geçen diyaloğu paylaştı.

Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin, Amerika seyahati öncesi corona testi oldu. Test sonucu pozitif çıkan Kırmızıgül, seyahat tarihini erteledi. Evinde tedavi gören ve hastalığı hafif atlatan  sanatçı, sosyal medya hesabından 8 ay önce Amerika’da yaptırdığı aşının önemine vurgu yaparak “O aşılar olmasaydı inanın hastalığı çok ağır geçirebilirdim” dedi.

Mahsun Kırmızıgül kızıyla bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı ve şunları yazdı:

“Aşılanmak çok önemli. İki doz Biontech aşısı olmuştum ve maalesef beş yaşındaki kızımla corona olduk. O aşılar olmasaydı inanın hastalığı çok ağır geçirebilirdim. Ama o iki doz aşı sayesinde hiç hasta olmamış gibi coronayı ayakta atlattım.”

“Kızım Lavin’imde ise hiçbir şey yok, onun corona geçirdiğini anlamadık bile. İkimizin de test sonucu negatif çıktı. Arayan soran tüm dostlara kendim ve ailem adına teşekkür ederim. Not: Aşıları 8 ay önce Amerika’da ücretsiz olmuştum.”

“ABİ CORONA OLMUŞ, ÖLMÜŞSÜN”

Takipçisinden gelen bir mesaja tepkisiz kalmayan Kırmızıgül, aralarında geçen diyaloğu da şu sözlerle paylaştı:

“Yurdumun insanı çok enteresan. Biri bana yazmış. ‘Abi duydum corona olmuş ölmüşsün doğru mu?’ cevap yazdım. ‘He öldüm, öbür taraftan yazıyorum sana’ Gelen soru; ‘Abi oralarda gerçekten huri var mı etrafta?’ Beni cennette hayal etmesi gülümsetti.”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.