DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çukur’da flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda etti

Çukur’da flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda etti
09.12.2020
431
A+
A-

Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çukur son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Çukur 106. bölümünde Selim Koçovalı karakterine hayat veren Öner Erkan, dizide Çağatay Erdenet karakterine hayat veren Nejat İşler tarafından öldürüldü. Böylece Çukur yeni bölümüyle birlikte Selim Koçovalı da diziye veda etmiş oldu. Öner Erkan’ın ayrılığıyla ilgili Çukur dizisinin resmi sosyal medya hesabından veda paylaşımı geldi.

Show Tv’nin konuşulan dizilerinden olan ve başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıza Kocaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Çukur 7 Aralık 2020 yeni bölümünde flaş bir ayrılık yaşandı. Koçovalı ailesinden Selim Koçovalı, izleyenleri hüzne boğan bir sahne ile dramatik şekilde veda etti.

Cumali’nin kardeşi Arık Böke’yi öldürmesinin intikamını alan Çağatay Erdenet, tuzağa düşürdüğü Selim Koçovalı’yı iki yerinden bıçakladıktan sonra mahallenin tapularını da vererek serbest bıraktı. Selim ise elinde tapularla mahalleye kadar yürümeyi başardı. Ağır yaralanan ve kan kaybeden Selim, kardeşi Yamaç’ın kolları arasında son nefesini verdi.

YAMAÇ’TAN CENGİZ ERDENET’E ŞOK SALDIRI

Akın ise babasının ölümünün ardından Erdenetler’in yalısına denizden saldırarak kurşun yağdırdı. Diğer yandan ise intikmam yemini eden Yamaç Koçovalı yeniden ailenin başına geçti ve planını yaptı. Erdenetler’e ait fabrikaları Cengiz’in gözü önünde havaya uçuran Yamaç tekrar Çukur’un gücünü gösterdi.

“ELVEDA SELİM KOÇOVALI! HOŞÇAKAL ÖNER ERKAN”

Çukur dizisinde Selim’i canlandıran Öner Erkan da son bölümde diziye veda etti.

Çukur’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise “Sazıyla, sözüyle, özüyle bir yiğit göçtü Çukur’dan. Elveda Selim Koçovalı. Teşekkürler ve hoşçakal Öner Erkan” ifadeleri kullanıldı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.